Dakramen geven veel licht en daardoor het gevoel van extra ruimte.

Wij leveren twee merken dakramen: VELUX en ROTO

Dakramen geven veel licht en daardoor het gevoel van extra ruimte. Omdat er geen constructieve aanpassing nodig is, kan een dakraam vergunningsvrij geplaatst worden. Voor een relatief laag bedrag creëert u dus een enorme hoeveelheid extra licht op een donkere zolderkamer.

VELUX Dakramen

VELUX dakramen zijn er in allerlei soorten en maten. Wit afgelakt of kunststof, met veiligheidsglas of energiebesparende beglazing, handbediend of op afstand bediend, geheel afhankelijk van uw woonwensen en de functie van de ruimte waarin u het dakraam bedacht heeft.

Zowel bij ROTO als bij VELUX kunnen wij diverse accessoires leveren. Zoals bijpassende functionele raamdecoratie, horren of rolluiken.

ROTO Dakramen

De dakramen van ROTO zijn in vele standaard maten leverbaar.

Daarnaast heeft u de keuze uit diverse uitvoeringen. Een middentuimelraam scharniert in het midden, een toptuimelraam op driekwart bovenin en een uitzettuimelraam helemaal bovenin.

Het middentuimelraam heeft als toevoeging een vierpuntsluiting en is dus beter isolerend en extra inbraakwerend.

De handgrepen zitten bij alle modellen onderin het raam zodat u er gemakkelijk bij kunt. Met de greep onderaan het raam opent u het dakvenster 45 graden. Draait u dezelfde greep een kwart verder dan komt het raam in de schoonmaakpositie en kunt u het raam vanuit de binnenzijde aan de buitenkant schoonmaken.

Voordelen van dakramen

  • 10 jaar garantie op VELUX dakramen

  • vergunningsvrij (behalve bij Rijksmonument)

  • geen constructieve ingreep, dus relatief eenvoudig en goedkoop

  • alternatief voor dakkapel

  • 15 jaar garantie op ROTO dakramen

ROTO DAKRAMEN

Meer weten over dakramen?

Wilt u meer weten over dakramen? Neem dan via ons contactformulier vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom aan de Lavendelweg 19 in Groningen.