Werken bij Koster Glas & Kozijnen 

Vacatures Koster Glas & Kozijnen 

Koster Glas & Kozijnen is al bijna 40 jaar een begrip in Groningen en omgeving als het gaat om kunststof kozijnen. Met een eigen showroom is Koster sterk in het verkopen, leveren en monteren van kunststof kozijnen.

Vacatures

Vacature kozijnenmonteur / zzp’ers

Als monteur bij Koster Glas & Kozijnen ben je verantwoordelijk voor het vakkundig monteren van o.a. kunststof ramen, deuren en schuifpuien. Maar ook het plaatsen van glas of een dakkapel komt regelmatig voor

Deurkozijnen

Vacature Werkvoorbereider

Je zorgt voor een nauwkeurige controle van de inmeting en bestelt vervolgens de juiste materialen en producten bij onze leveranciers. Je hebt ook voortdurend contact met opdrachtgevers en leveranciers als het gaat om planning en leveringen

Vacature Receptioniste 32-40 uur

Je bent het visitekaartje van Koster Glas en Kozijnen. Je heet bezoekers in de showroom van harte welkom, bent het eerste aanspreekpunt aan de telefoon en beantwoord mails met een vriendelijk toon

A-kwaliteit in assortiment

    Wij verkopen en monteren kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien van het merk Schüco uit de moderne Nederlandse fabriek van Select Windows. Daarnaast leveren en monteren we ook dakkapellen, vouwwanden, veranda’s en binnen zonwering van A-kwaliteit.

    Doordat wij partner zijn van Select Windows hebben wij een grote en sterke landelijke organisatie achter ons staan met alle voordelen van dien. In 2021 waren wij met trots ‘Select Windows Partner van het jaar’.


    Bent u geïnteresseerd in werken met A-kwaliteit producten binnen een leuk team in de showroom in Groningen of bij leuke projecten in de regio Groningen? Neem dan contact op met Bennie Koster via 050 571 49 15. We maken graag kennis met gemotiveerde adviseurs, monteurs of ZZP’ers. Hieronder treft u onze openstaande vacatures.


Meer weten over kunststof kozijnen?

Wenst u meer informatie over kunststof kozijnen of bent u benieuwd naar de prijzen van kunststof kozijnen? Mail ons dan of bel: 050-5714915 voor een vrijblijvend adviesgesprek. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze uitgebreide showroom aan de Lavendelweg 19 in Groningen.