VKG

VKG keurmerk

Kiezen voor ons bedrijf betekent kiezen voor gegarandeerde kwaliteit. Ons bedrijf heeft het VKG-keurmerk, waardoor u verzekerd bent van de beste kwaliteit en duidelijke service.

Wij voldoen aan de strenge voorschriften en kwaliteitseisen van VKG, de brancheorganisatie voor bedrijven die kunststoframen en -deuren produceren en monteren. Als VKG lid worden wij herhaaldelijk en onafhankelijk gecontroleerd. Het VKG-Keurmerk geeft u de garantie dat u een goed product koopt, bij een deskundige en betrouwbare leverancier. Uw aanbetaling is gewaarborgd en u krijgt 10 jaar garantie op de productie en montage van uw kunststof kozijnen.


Koster Glas en Kozijnen is VKG gecertificeerd

Dit houdt in dat wij voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen die de Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie (VKG) stelt op het gebied van productie én montage van kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien. Het gehele proces, van productie van de kunststof profielen tot de montage van de kozijnen, wordt door onafhankelijke keurmeesters gecontroleerd.


Waarborgfonds

Het Waarborgfonds biedt financiële zekerheid. Volgens het Waarborgfonds VKG-keur mag uw aanbetaling maximaal 30% zijn bij opdrachtverlening. Indien wij onze verplichtingen niet kunnen nakomen, dan garandeert het Waarborgfonds VKG-keur dat de opdracht voor de resterende betaling wordt overgenomen door een andere VKG-Keurmerk leverancier. Of, wanneer dit niet mogelijk blijkt, kan de VKG besluiten tot terugbetaling van de aanbetaling.

Zo bent u ervan verzekerd dat uw kunststof kozijnen vakkundig geplaatst worden en dat u recht heeft op garanties en het Waarborgfonds.


Duurzaamheid

Koster Glas en Kozijnen levert energiezuinige kozijnen, wat bijdraagt aan een besparing op uw energierekening. Daarnaast zorgen wij er voor dat oude kunststof kozijnen een ‘tweede leven’ krijgen. Het VKG heeft namelijk een recycle systeem waarbij oude kunststof kozijnen bij VKG-bedrijven worden ingezameld en gerecycled. 


Service & Onderhoud

Om het u nog makkelijker te maken kunt u bij ons een Service & Onderhoudscontract afsluiten voor kunststof kozijnen. Bij dit contract wordt er eenmaal per twee jaar, door een vakkundige onderhoudsmonteur, inspecterend en herstellend onderhoud verricht aan uw kozijnen en hang- en sluitwerk. 

VKG-zekerheden

  • Betrouwbare, professionele leveranciers
  • Gecertificeerde producten
  • Gecertificeerde monteurs
  • Prettige en duidelijke communicatie
  • Financiële zekerheid
  • Heldere klachtenprocedure

Meer informatie over het VKG-Keurmerk?

Wilt u meer informatie over het VKG-Keurmerk? Onze medewerkers zijn volledig op de hoogte.