Fraaie, gemakkelijke en braakveilige deuren

Wilt u ook een prachtige en een braakveilige deur?

U wilt natuurlijk een fraaie deur die talloze jaren zonder enig probleem meegaat. U maakt er immers vaak gebruik van. Bovendien staan deuren altijd in het zicht. De uitstraling, afwerking en het gemak waarmee u deze bedient, is dus essentieel. Zelfs nog belangrijker is de braakveiligheid van uw deur. Deze wilt u feilloos hebben, zodat inbrekers niets kunnen beginnen.

Stel zelf uw voordeur samen en geef uw huis de persoonlijke uitstraling die u wenst.

Uw voordeur is het visitekaartje van uw woning! Het uiterlijk van uw woning wordt grotendeels bepaald door de entree en iedereen heeft zijn eigen smaak en voorkeur. Daarom bieden wij een zeer groot assortiment voordeuren. We gaan zelfs nog verder, want u kunt zelf uw nieuwe voordeur samenstellen en er persoonlijke elementen aan toevoegen!

null


Uitstraling


De uitstraling van de voordeur bepaalt u zelf. U heeft daarbij de keuze uit 150 kleuren en structuren, en Select Windows biedt ruime keuze in deurkrukken, siergrepen, deurbellen, wel of niet geïntegreerde brievenbussen en zelfs huisnummers. Ook kunt u kiezen uit meerdere sloten, waaronder sloten met afstandsbediening of sloten met vingerscan.


Kozijnen


Geen deur zonder kozijn. Daarom bieden wij u de beste kunststof kozijnen, die door de unieke Hollandse Hoek®, de constructie en afwerking, optisch niet van traditionele houten kozijnen zijn te onderscheiden. Maar onze kozijnen hebben een hogere isolatiewaarde en zijn onderhoudsarm, duurzaam en inbraak werend.


Extra daglicht


Wilt u meer daglicht in uw hal en is daarvoor ook ruimte beschikbaar, dan kunt u denken aan een zijlicht naast de deur of bovenlicht boven de deur. Ook kunt u kiezen voor glas in de deur en ook dan is de keuze ruim! Standaard isolatieglas, gelaagd veiligheidsglas of speciaal figuurglas: het kan allemaal. Of heeft u glas-in-loodramen die u graag in uw voordeur wilt verwerken? Select Windows kan uw eigen of bestaand ontwerp verwerken in isolatieglas, met als resultaat uw eigen, unieke voordeur.


Dorpel


Ook voor de dorpel bieden wij u een keuze. Uiteraard leveren wij hardstenen dorpels. Daarnaast hebben wij de Hollandse dorpel ontwikkeld in de kleuren zwart of grijs, gemaakt van een duurzame kunststof met een hogere isolatiewaarde dan de stenen versie. Garantie Op de voordeur, het bijpassende kozijn, de structuur (houtnerf, mat of metallic) krijgt u 15 jaar garantie. 

Bekijk onze verschillende soorten deuren

Kunststof deuren

Houten deuren

Aluminium deuren

Glazen deuren

Binnen deuren

Garage deuren

Prachtige deuren te koop in Groningen

Zowel onze houten- als kunststof deuren zijn in alle opzichten bijzonder fraai. Onze kunststof deuren kennen vooral vele voordelen: ze zijn onderhoudsarm, ze zijn duurzaam, brandvertragend, milieuvriendelijk en natuurlijk inbraakveilig. Bovendien kunnen onze deuren in een profiel geleverd worden dat niet valt te onderscheiden van een natuurlijke houten deur. Houten deuren kennen natuurlijk weer andere voordelen, waarover wij u graag adviseren. U bent van harte welkom in uitgebreide showroom in Groningen. 

Specialist op het gebied van deuren

Wij leveren en installeren dagelijks naar tevredenheid van onze klanten kunststof en houten deuren. Onze montage en plaatsing van hang- en sluitwerk voldoet ook aan het politiekeurmerk veilig wonen. Bovendien zijn wij een officiële VKG-dealer met het VKG-keurmerk. Graag horen wij wat wij voor u mogen betekenen. 

De voordelen van onze deuren op een rij

Graag zetten we voor u op een rij welke voordelen de deuren bij Koster Glas en Kozijnen hebben. Ze zijn:

  • Gemakkelijk te onderhouden
  • Duurzaam
  • Brandveilig
  • Milieuvriendelijk
  • Inbraakveilig
  • U bent welkom in onze uitgebreide showroom

Meer weten over onze deuren?

Wenst u meer informatie over onze deuren of bent u benieuwd naar de prijzen van de deuren? Mail ons dan of bel: 050-5714915 voor een vrijblijvend adviesgesprek. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze uitgebreide showroom aan de Lavendelweg 19 in Groningen.