Page content

article content

Subsidie op kunststof kozijnen en isolatieglas

Als u kiest voor kunststof kozijnen, ramen, deuren of schuifpuien met isolatieglas dan bent u milieuverantwoord bezig. Dat mag beloond worden. Wij vertellen u graag over subsidies op kunststof kozijnen.

Subsidie op kunststof kozijnen en isolatieglas

We kunnen de krant niet openslaan of de tv aanzetten en we horen termen vallen als energietransitie, duurzaam wonen, van het gas af en luchtdichtbouwen. Moet u hier iets mee met uw woning? Krijgt u bijvoorbeeld subsidies op kunststof kozijnen?

Kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien met HR++ of triple glas zijn behalve onderhoudsarm ook zeer isolerend en duurzaam. Doordat u hierdoor minder hoeft te stoken, bent u milieuverantwoord bezig. Dit heeft z’n weerslag op de hoogte van uw energierekening en dus op uw portemonnee. Iedereen blij dus.

Subsidies op onderhoudsarme kozijnen

Om u te motiveren mee te werken aan een daling van de CO2-uitstoot zijn er vanuit de overheid allerlei subsidies en een Energiebespaarlening bedacht. Wellicht kunt u hier ook van profiteren. Regionale regelingen vindt u op de Subsidiewijzer.

Hoog rendement op kunststof kozijnen

Of u daadwerkelijk subsidie krijgt op kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien, hangt af van verschillende factoren. Als u namelijk besluit om bij uw kunststof kozijnen direct isolatieglas te kiezen en daarnaast bijvoorbeeld vloer- of dakisolatie toepast, dan zit u goed. Ook de Bespaarlening doet een duit in het zakje. U leent tegen zeer gunstige tarieven. Zó gunstig dat de maandelijkse aflossing van de lening in veel gevallen betaald kan worden van het geld dat u iedere maand overhoudt op uw energierekening.

Voordelen duurzame kozijnen

De voordelen om duurzaam te werk te gaan, liegen er niet om: de overheid betaalt mee, u profiteert van een comfortabelere woning, uw woning stijgt in waarde, uw energierekening daalt én u werkt mee aan een beter milieu. Kunststof kozijnen zijn dus sowieso een goede investering. Maar als de overheid meebetaalt, bent u natuurlijk helemaal spekkoper. Laat die subsidie maar komen!

Kom langs in de showroom

Wij vertellen u graag over de mogelijkheden om gebruik te maken van subsidies en bespaarleningen. De pot van de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) is in september 2019 weer volledig bijgevuld, dus Nederland kan vooruit. Maar let op: leeg is leeg. Denk er dus niet té lang over na. Nu is het moment om te renoveren. Wij ontvangen u graag in onze showroom aan de Lavendelweg 19 in Groningen.

Comment Section

0 reacties op “Subsidie op kunststof kozijnen en isolatieglas

Plaats een reactie


*