Page content

article content

Prijs van kunststof kozijnen │Koster Glas en Kozijnen Groningen

Wat kosten kunststof kozijnen?

Steeds vaker hoor je mensen praten over het gemak van kunststof kozijnen. Fijn om duurzaam, inbraakwerend, isolerend en onderhoudsarm te wonen, maar de vraag die natuurlijk ook beantwoord moet worden: wat kosten kunststof kozijnen eigenlijk?

Kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien zijn in aanschaf goedkoper dan houten kozijnen. Ook in gebruik bieden kunststof kozijnen voordelen, want met houten kozijnen maak je periodiek schilderkosten die je bij kunststof kozijnen niet hebt. Bovendien woon je met kunststof kozijnen veel isolerender, dus met een lagere energierekening. Dat is prettig wonen én goed voor de waarde van de woning.

Isolatieglas

Het exacte bedrag voor een kozijn, raam, deur of schuifpui hangt af van het aantal, het formaat, het profiel en de vorm. Een rond vast raam is heel anders geprijsd dan twee vierkante draaikiepramen. Kiest u voor glad of voor een houtnerf structuur? En welke kleur heeft u voor ogen? Is deze binnen en buiten gelijk of verschillend? Welk isolatieglas wilt u: dubbel glas, triple glas, zonwerend glas of misschien zelfs wel glas-in-lood?

Prijsvoordeel en ruime keuze

Wij laten onze kunststof kozijnen op maat produceren in de eigen fabriek in Noord-Holland. Dit betekent voor u behalve een prijsvoordeel tevens een enorme keuze aan mogelijkheden. We stemmen deze graag af op uw wensen. De basis bestaat in elk geval uit Schüco profielen. We hebben 3 variaties in profielen, ieder met een eigen uitstraling. Kiest u voor de 120 millimeter profielen met triple glas dan creëert u een Energie Kozijn en zit u voor de toekomst goed.

Vrijblijvende offerte kozijnen

We zijn heel helder in de prijzen van onze onderhoudsarme kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien en maken graag een prijsvoorstel op maat, op basis van uw wensen. Kom eerst gerust langs in onze showroom aan de Lavendelweg 19 in Groningen om de mogelijkheden te bekijken. We bespreken graag uw persoonlijke woonsituatie. Alleen op die manier kunnen we een passende vrijblijvende offerte voor u maken en weet u wat kunststof kozijnen u gaan kosten en zullen opleveren.

 

Comment Section

0 reacties op “Prijs van kunststof kozijnen │Koster Glas en Kozijnen Groningen

Plaats een reactie


*