Page content

article content

Onderhoudsarme kunststof kozijnen met LIGNA structuur

De avonden werden al langer, maar nu de tijd afgelopen weekend een stap vooruit heeft gezet, merken we écht het verschil. Zeker als de zon zich laat zien, is het laat in de middag en vroeg in de avond heerlijk toeven in de tuin.

Vaak is dit het moment dat u sinds maanden uw woning weer eens vanuit een ander perspectief bekijkt. U wordt onrustig van de afgebladderde kozijnen, ramen en deuren. Laat u niet opjutten en kom een kopje koffie bij ons drinken. De kans is groot dat u nooit meer uw ramen en deuren hoeft te schilderen.

Kunststof kozijnen met LIGNA voor een echte houtuitstraling

Hoe dan? Met onderhoudsarme kunststof kozijnen. Deze hebben de uitstraling van hout en het gemak van kunststof. Met LIGNA op uw kunststof kozijnen kiest u een glanzende en vlammende houtnerf structuur die niet van hout te onderscheiden is.

Dat betekent altijd stralende kozijnen in de kleur die u wenst. Misschien wilt u niet direct alle ramen, de voordeur, achterdeur, schuifpui en openslaande deuren in één keer vervangen. Dat hoeft ook niet, want hout en kunststof kunnen prima naast elkaar leven. U spaart desgewenst rustig door tot een volgend raam aan de beurt is.

Onderhoudsarme en sterk isolerende kozijnen

Hout verkleurt in de loop der tijd, kunststof niet dus uiteindelijk is het verstandig op termijn alles onderhoudsvrij te maken. Anders ga je kleurverschil zien. Waarom pakt u niet gelijk de hele woning aan? Kunststof kozijnen zijn sterk isolerend, waardoor u in de zomer minder last heeft van hitte binnen. ’s Winters houdt u de kou buiten. Dit gaat u behalve in uw wooncomfort ook zéker merken aan uw energierekening. Deze zal fors lager uitvallen. Tel daar de kosten bij op die u bespaart omdat u uw kozijnen nooit meer hoeft te schilderen en u zit de komende 50 jaar goed.

Energiebespaarlening

U kunt ook gebruikmaken van de Energiebespaarlening die de overheid in het leven heeft geroepen. Hiermee kunt u tegen aantrekkelijke voorwaarden energiebesparende investeringen in of aan uw eigen woning financieren. U bespaart (afhankelijk van hoeveel energie u verbruikt) dusdanig op uw energierekening dat u er in veel gevallen de maandelijkse rente van uw Energiebespaarlening mee kunt betalen.

150 kleuren voor kozijnen

U kunt kiezen voor een totaal andere kleur kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. Maar u kunt ook de kleur aanhouden die u gewend bent. U kiest uit 150 kleuren in een matte, metallic of houtnerf structuur. Net wat bij uw smaak en de stijl van de woning past. Met de unieke LIGNA-structuur kiest u voor een glanzende en vlammende houtnerf structuur. Samen met de Hollandse Hoek (rechte hoekverbinding), de verdiepte profielen en de rolbandscharnieren, lijkt uw kozijn exact van hout.

Bezoek de showroom in Groningen 

Reden genoeg om lekker met een boekje in de tuin te gaan zitten. Laat de buren maar zwoegen met verf en een kwast. Ziet u dit idee zitten? Kom gewoon eens langs in onze showroom aan de Lavendelweg 19 in Groningen, dan praten we rustig verder!

Wenst u meer informatie over onze producten of bent u benieuwd naar onze prijzen?

Mail ons dan of bel: 050-5714915 voor een vrijblijvend adviesgesprek. 

Comment Section

0 reacties op “Onderhoudsarme kunststof kozijnen met LIGNA structuur

Plaats een reactie


*