schuifpui
 

U bent op zoek naar een schuifpui Groningen. Met een schuifpui haalt u de buitenlucht naar binnen, heerlijk als het mooi weer is, maar ook om de boel eens lekker door te luchten! Uiteraard moet de montage ervan ‘gewoon goed’ gebeuren. Na 30 jaar vinden we bij Koster glas en kozijnen dat we ons wel tot specialisten mogen rekenen. Dit alles tegen fatsoenlijke prijzen.

Schuifpui kopen

U wilt graag een schuifpui kopen. Bij Koster glas en kozijnen hebben we verstand van het monteren van schuifpuien en is door voor u het door heeft al weer gebeurd. Andere redenen om Koster Glas en Kozijnen als uw partner te nemen:

  • Gemonteerd door eigen vaklieden
  • Alle producten zijn van hoge kwaliteit
  • 10 jaar garantie
  • Snelle service
  • Vakkundige montage
  • Uitgebreid advies op maat
  • Gecertificeerd VKG bedrijf

Schuifpui laten plaatsen

Wilt u een schuifpui laten plaatsen? Dit is geen probleem bij Koster glas en kozijnen. Onze specialisten is niet te gek, we adviseren u graag over wat het beste is in uw geval. Belt u ons vooral eens op om een praatje te maken en om te kijken of we iets voor u kunnen betekenen, het is gratis en kan geen kwaad. U belt ons op 050-571 49 15. We horen graag van u!

Schuifpui prijzen

Koster staat voor kwaliteit voor een fatsoenlijke prijs. Het kan verschillen, omdat ieder huis weer anders is, maar neemt u vooral eens contact met ons op of vraag een offerte aan. Beide kost u helemaal niets en anders heeft u gewoon gratis advies gehad van een specialist!

 

Wilt u meer weten over onze schuifpuien of heeft u nog vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op of bel 050 – 571 49 15.
U kunt ook langskomen in onze showroom. Wij zijn gevestigd aan de Lavendelweg 19 
9731 HR GRONINGEN.
 
Vraag vrijblijvend een offerte aan