Wilt u gevelbekleding?

Koster Glas en Kozijnen helpt u graag met het leveren en installeren van gevelbekleding. Wij maken uw huis af, zodat deze er fraai uitziet. Of het nu gaat om gevelafwerking, gootafwerking, boeiboorden dakranden of dakoverstek. Onze gevelbekleding panelen zijn leverbaar in RAL-kleuren en houtstructuren die niet van echt te onderscheiden zijn. Maar wel zijn deze bestand tegen de heftige Nederlandse weersomstandigheden en dus onderhoudsvrij.

Gevelbekleding installeren

Het perfect installeren van gevelbekleding is niet zo moeilijk, wanneer je de juiste ervaring, kennis en technische vaardigheden hebt. Koster Glas en Kozijnen heeft deze; ruim 20 jaar voeren wij installaties, reparaties en alle andere diensten uit, in en rondom het huis. Hierdoor voeren wij onze werkzaamheden zo feilloos, snel en dus betaalbaar uit, dat het zonde zou zijn om zelf uw gevelbekleding te installeren.

Specialist voor alle zaken in en rondom uw huis

Koster Glas en Kozijnen installeert en levert uiteenlopende producten voor huizen. Bijvoorbeeld buiten- en binnendeuren, garagedeuren, schuifpuien, horren, dakkapellen, dakbeslag, aanverwante producten en natuurlijk gevelbekleding. Dankzij deze veelzijdige ervaring krijgt ook het installeren van gevelbekleding net even extra kwaliteit.

 

Wilt u meer weten over onze gevelbekleding of heeft u nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op
of bel 050 – 571 49 15. U kunt ook langskomen in onze showroom. Wij zijn gevestigd aan de
Lavendelweg 19 
9731 HR GRONINGEN.
 
Vraag vrijblijvend een offerte aan